Skicka blommor med www.skickablomma.se

Skicka blommor – snabbt, billigt och enkelt

Dagens tips:

veckans blomerbjudande

Blommor till begravning

Hur väljer man blommor att skicka till begravning?

Blommor vid begravning samt andra tillfällen är känslobärare, det vill säga de ska förmedla hur vi känner just nu oavsett om det är glädje, lycka eller sorg så är det alltid lätt att förstå vad som menas med blommor när de kommer vid specifika tillfällen. Många undrar vad som är lämpligt och vilka blommor man ska välja för begravning för att skapa en så fin och minnesvärd begravning som möjligt. Låt blommorna ge utryck för vackra minnen, ljusa stunder och behagliga varma känslor.

Vilka begravningsblommor ska man skicka?

När det kommer till begravning och begravningsblommor är det givetvis en känslig sak, men man kan säga att grundregeln är att det finns inga grundregler. Tradionellt sett har man ofta haft en blomsterdekoration ovanpå kistan. Kransar är också fint och vanliga blomsterarangemang vid begravningar.

Vad kostar blommor till begravning?

Vad begravningsblommor kostar kan förstås kännas oviktigt i sorgestunden men kan vara bra att veta. Priset för begravningskransar ligger generellt mellan ca 450 kronor och över 1300 kronor beroende på storlek. Visst kan man skicka blommor tillbegravning billigt, ofta finns samma typ av blommor i olika storlekar och priser så man enkelt kan välja själv vilken blomma man vill skicka/köpa. För denna lite mindre och billiga arangemanget får man betala 455 kronor. Kostnaden för leverans av blommorna till begravningen brukar ligga på runt 95 kronor. Skulle du skulle vara ute i sista sekund så kan man oftast även få blommor levererade samma dag.

(klicka på blomman eller här för mer info samt för att kunna skicka blomman till begravning)

Priserna sträcker sig upp till runt tusenlappen som t.ex. denna som kostar 955 kronor

(klicka på blomman eller här för mer info samt för att kunna skicka blomman till begravning)

Är man ute efter en lite större krans är denna väldigt vacker och omtyckt för begravningar. Just denna begravningskrans kostar 1305 kronor för den minsta varianten. Medan den större kostar 1995 kronor.

(klicka på blomman eller här för mer info samt för att kunna skicka blomman till begravning)

För att se flera begravningsblommor, kransar och blomsterarrangemang så kan du klicka här.

Fler begravningsblommor >>Skicka blommor - alla gillar det!

Skicka blommor till någon du tycker om

Klicka för att skicka blommor